Coaching

voor managers & leidinggevenden

 

 

Maak een afspraak

Van praktische strategieën tot
diepgaande groei

Als coach word ik erg blij van het begeleiden van mensen bij de volgende stap in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Mijn aanpak is gebaseerd op mijn ervaring als manager, gecombineerd met mijn (levens-) ervaring. Samen vertalen we deze inzichten op een praktische en effectieve manier naar jouw unieke situatie en coachvraag.

Mijn coaching is gericht op managers en leidinggevenden die streven naar groei en effectiviteit. Of je nu net begint in je rol als manager, worstelt met het opbouwen van verbinding met je team, klaar bent voor een nieuwe uitdaging, of de fijne kneepjes van stakeholder management wilt leren, ik ben er om je te ondersteunen.

Coach thema’s

Nieuw in je rol als leidinggevende

Sta je aan het begin van je leiderschapsavontuur en wil je solide ondersteuning? Ontdek samen met mij een vlotte overgang naar je nieuwe rol.

Verbinding maken met je team

Ben je een expert op inhoudelijk vlak, maar loop je vast bij het creëren van verbinding met je team? Samen ontwikkelen we praktische benaderingen voor succesvolle samenwerking.

De volgende stap zetten in je leiderschapsreis

Als doorgewinterde manager ben je klaar voor de volgende fase. Ontdek hoe we samen strategieën kunnen vormgeven voor jouw persoonlijke en professionele groei.

Balans vinden in een drukke wereld

Voel je de druk en twijfel je over de juiste koers? Laten we werken aan concrete stappen voor meer focus en evenwicht.

Betrokkenheid creëren in je team

Mocht je het gevoel hebben dat je alleen aan het roer staat, ontdek dan manieren om meer betrokkenheid en samenwerking te stimuleren.

Stakeholder management

Begrijp het spel van stakeholder management. Ontwikkel de vaardigheden om succesvol te navigeren in deze uitdagende dynamiek.

Ontdek hoe mijn praktische en effectieve benadering jouw groei kan versnellen. Ik hou van een no-nonse aanpak en maak daarbij gebruik van verschillende instrumenten en kennis.

Maak vandaag nog een afspraak voor een verkennend gesprek.

Het mooiste wat
je kunt worden is jezelf

Jouw ambities

Iedere dag brengt kansen met zich mee om te leren, gevormd door zowel ervaringen als opleiding. Samen duiken we in jouw ambities (wat wil je bereiken, wat zijn jouw doelen), je vaardigheden (wat kun je), en je overtuigingen en mindset (hoe kijk jij naar de wereld om je heen). We onderzoeken welke overtuigingen ooit nuttig waren, maar nu hun relevantie verloren hebben. Wat kun je ont-wikkelen? Met andere woorden, welke ‘wikkels’ van jezelf kun je loslaten om dieper tot de kern van jezelf te komen? Deze ontwikkeling biedt niet alleen meer inzicht, maar brengt je ook dichter bij wie jij werkelijk bent.

In één-op-één sessies richten we ons specifiek op datgene wat van cruciaal belang is. Ik begeleid je in het traject van punt a naar punt b. Hoe deze weg er precies uitziet, kan ik je van tevoren niet vertellen. Wat ik wel zeker weet, is dat je na ons traject in staat bent om zelfstandig verder te gaan en je doelen te bereiken.

“De combinatie van opdrachten, soms wat kritische (respectvolle) feedback of vragen hebben me echt geholpen.”

Hoe heb ik jouw coaching ervaren? Als erg waardevol, na een goede afstemming van verwachtingen en behoefte heb je me echt geholpen. De combinatie van opdrachten (Covey, bezinningsmomenten wat ga ik doen, wat heb ik bereikt etc), soms wat kritische (respectvolle) feedback of vragen (zelf om gevraagd 😊) hebben me echt geholpen.

Ik merk dat ik vooral rust heb gekregen, het mezelf er toe zetten vooraf een moment te nemen en even uit de waan van de dag te stappen geeft mij meer rust omdat ik beter overzie hoe ik dingen stapje voor stapje kan oppakken. (en daarmee geduldiger te zijn) – ‘wat ga ik doen’ – ‘wat wil ik met dat overleg zometeen bereiken’ – ‘welke boodschap moet er uit die presentatie / dat overleg zometeen komen’ – ‘wat heb ik nu gedaan / bereikt vandaag / deze week’, – ‘zou ik het de volgende keer anders doen’ Etc etc,

Ik heb ervan genoten, heb al veel bereikt, en ga daar nu lekker mee verder!

Dank je voor alles.

Niels