Human Design

readingen

 

 

Maak een afspraak

Fascinerend persoonlijkheidssysteem

Hier deel ik mijn ontdekkingsreis met Human Design en wat dat voor jou betekent. Het pad naar dit fascinerende persoonlijkheidssysteem begon bij toeval, toen een kennis me erover vertelde. Enthousiast begon ik mijn eigen ontdekkingstocht.

Mijn persoonlijke ontdekking met Human Design

In de wereld van Human Design ontdekte ik dat mijn energietype een Projector is. Mijn natuurlijke energie draait om het begeleiden en coachen van anderen. Ik doorzie snel het grotere geheel om vervolgens de juiste mensen bij elkaar te brengen om doelen te realiseren. Hoe herkenbaar!

Mijn Human Design chart onthulde ook dat ik het 5/2 Mentor-Kluizenaar type ben. Een feest der herkenning! Ik ben een natuurlijke probleemoplosser en kom met praktische oplossingen. Naast het coachen en begeleiden heb ik ook tijd voor mezelf nodig. Zo laad ik op, zodat ik vervolgens de coach kan zijn die mijn klanten nodig hebben.

Nieuwsgierigheid bracht me ertoe mijn eigen dochters en kleinzoon te bestuderen, waardoor mijn enthousiasme alleen maar groeide. Ik merkte dat ik er meer over wilde weten en zo begon mijn studie in Human Design.

Wat is Human Design?

Human Design is een uniek persoonlijkheidssysteem dat elementen van astrologie, de I Tjing, de chakraleer en kwantummechanica integreert. Het onderscheidt verschillende energetische types met unieke eigenschappen en strategieën voor het leven, gebaseerd op geboortegegevens.

Belangrijke aspecten omvatten:

Type

(Manifesting) Generator, Projector, Manifestor en Reflector – elk met unieke levensbenaderingen.

Autoriteit

De manier waarop je beslissingen neemt.

Profiel

Jouw rol in het leven en presentatie aan anderen.

Centra & kanalen

Informatie over energiecentra in je lichaam en de verbindingen daartussen.

Persoonlijke groei is jezelf toestemming geven iets anders te denken of te doen, dan je tot dusver hebt gedaan.

Waarom Human Design?

Human Design biedt inzicht in jezelf, hoe je het beste beslissingen kunt nemen, omgang met anderen en leven in overeenstemming met je energetische ontwerp. Bij een reading neem ik je anderhalf uur mee door al deze aspecten, met een gepersonaliseerde presentatie na afloop.

Boek jouw reading voor een diepere kennis van jezelf.

Ontdek de kracht van Human Design en boek een reading bij mij. Leer meer over jouw unieke design, begrijp je kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Samen gaan we op reis naar jouw energetische zelf.

“Vanaf het eerste moment was ik één en al verbazing. Ik herkende zoveel in wat Anita mij vertelde.”

Voorafgaand aan mij Human Design reading met Anita was ik best wel sceptisch. Hoe kun je op basis van iemand geboortegegevens echt iets over iemand vertellen? Maar vanaf het eerste moment was ik één en al verbazing. Ik herkende zoveel in wat Anita mij vertelde. Het was echt bizar. De reading zat heel logisch in elkaar en hoewel ik vooraf dacht dat het een beetje zweverig zou kunnen zijn, bleek dat helemaal niet zo te zijn. Heel concreet, heel praktisch. De power point is een mooie samenvatting van ons gesprek. En … nu wil ik de volgende keer graag nog meer over weten over mijn design. Dus een vervolg is gepland.

Jeroen