Anita van der Molen

Coach met passie voor groei

Anita van der Molen

Zelfstandig coach

Welkom! Ik ben Anita, geboren en getogen op het platteland van Groningen, opgegroeid in een ondernemersgezin. Naast mijn rollen als moeder en trotse oma, ben ik ook coach, trainer en bovenal een ervaringsdeskundige.

Met mijn achtergrond als manager bij KPN, die ik al meer dan 20 jaar geleden achter me liet, put ik nog dagelijks uit die ervaring. De afgelopen twee decennia heb ik als zelfstandig coach en trainer met veel plezier diverse ontwikkel- en coachtrajecten bij verschillende bedrijven mogen begeleiden.

Praktisch

Het bracht me niet alleen veel voldoening, maar ook de keerzijde van enthousiasme, hard werken, en de uitdaging van ‘alle ballen in de lucht willen houden’. Na een burn-out vond ik een nieuwe balans tussen werk en privé.

Mijn stijl kenmerkt zich door helderheid en duidelijkheid, met een vleugje Groningse nuchterheid en directheid. Jij moet zelf dingen (gaan) inzien. Vanuit die helderheid kun jij verder gaan. En we gaan vooral heel praktisch aan de slag.

“Het geheim van vooruitkomen
is beginnen met lopen. Laten we samen die stappen zetten naar jouw groei en welzijn.”

Anita van der Molen

Bij Anita kreeg ik gelijk het gevoel dat ze me volledig begreep.”

Bij Anita kreeg ik gelijk het gevoel dat ze me volledig begreep. Ze heeft zelf ervaring als werkende moeder in een managementfunctie en weet hoe lastig het kan zijn om ‘alles’ draaiende te houden. Door de sessies heb ik nu weer focus, kan ik beter voor mezelf kiezen en heb ik het gevoel dat ik degene ben die mijn dag bepaalt.

Marieke