Praktische workshops

voor leidinggevenden & hun teams

 

 

Maak een afspraak

Verrijk jouw kennis met praktische workshops

Wat ik zo fijn vind aan workshops, is dat ze de mogelijkheid bieden om mensen in korte tijd mee te nemen in een specifiek onderwerp, met een sterke nadruk op praktische toepasbaarheid.

Waarom workshops?

Workshops zijn niet alleen een gelegenheid om kennis te delen, maar ook om een dieper begrip te creëren. Mijn aanpak richt zich op de praktische toepasbaarheid van de informatie, zodat deelnemers daadwerkelijk verandering kunnen realiseren in hun leven en werk.

Alles wat op je pad komt
is een kans om te leren

Diverse workshop thema’s

De workshops zijn ontstaan op basis van mijn eigen ervaringen en expertise. Voorbeelden van workshopthema’s zijn onder andere:

Hoe hou je als ondernemer alle ballen in de lucht

Praktische strategieën voor een gebalanceerd leven.

Stressmanagement

Leer effectief omgaan met stress in een veeleisende omgeving.

Communicatie en verbinding met klanten

Verbeter je communicatievaardigheden voor sterke klantrelaties.

Effectief leiderschap à la Steven Covey

Ontwikkel leiderschapsvaardigheden gebaseerd op principes van effectiviteit.

Vitaliteit op de werkvloer

Ontdek tijdens deze workshop praktische strategieën en inzichten om de vitaliteit op de werkvloer te vergroten, waardoor zowel jij als je team kunnen gedijen in een energieke en gezonde werkomgeving.

Maatwerk voor jouw behoeften

De genoemde voorbeelden zijn slechts het topje van de ijsberg. Elke workshop wordt op maat gemaakt om te voldoen aan jouw specifieke behoeften en doelen. Samen creëren we een leerervaring die aansluit bij jou en je team.

En het was ook handig om te kijken hoe we de taken soms nog beter kunnen verdelen op basis van de verschillende kwaliteiten.”

Met ons team hebben we gekeken naar de kwaliteiten van elkaar. Dit deden we met behulp van kwaliteiten kaarten. Het was leuk om te horen waarom mijn collega’s mij waarderen. Dat voelde goed. En het was ook handig om te kijken hoe we de taken soms nog beter kunnen verdelen op basis van de verschillende kwaliteiten. Het was fijn dat Anita uitleg gaf hoe een kwaliteit ook tegen je kan werken. En wat je daaraan kunt doen. Maar het was niet alleen maar serieus hoor, want we hebben ook enorm gelachen. Bedankt!

Esmee